شیشه ساتینا یکی از متریال های رایج در صنعت معماری است. این روزها این محصول در بسیاری از خانه های مسکونی، ادارات و شرکت های خصوصی به عنوان بخشی از دیزاین فضا به کار برده می شود. این شیشه ها از کاربردهای قابل توجهی برخوردار هستند و استفاده از آن ها رایج است. هر یک از مدل های این شیشه ها زیبایی خاصی به محیط می بخشد، به همین خاطر نیز میزان استفاده از آن ها هر روز افزایش می یابد. در ادامه مطالب بیشتری را درباره شیشه ساتینا در اختیار شما قرار می دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتها همراه شیشه آریا باشید:

آشنایی کلی با شیشه های ساتینا

استفاده از شیشه ساتینا در ساخت و آماده سازی برخی از لوازم خانگی نیز متداول شده است. همین  مسئله میزان تولید این پنل های شیشه ای را به طرز قابل توجهی افزایش می دهد. هر یک از این شیشه ها در رنگ ها و طرح های زیبایی ارائه می شوند و نظر و رضایت مشتریان را جلب می کنند. شیشه ساتینا در مدل های متنوعی تولید می شود و هر یک از انواع آن نیز از ویژگی ها و مشخصه های فنی و کاربردی بسیاری برخوردار هستند.

این شیشه ها برای اولین بار در سال 1880 وارد بازارهای فروش شدند و از آن زمان تاکنون به فروش قابل توجهی در سراسر کشور ما دست یافتند. این محصولات به عنوان شیشه های تزیینی با ساختار پرسی در انگلستان به کار برده شده و از این کشور به سراسر جهان راه یافتند.

این محصولات در میان شیشه ها مات دسته بندی می شوند. ظاهر زیبای شیشه ساتینا توجه علاقه مندان به صنعت دکوراسیون را نیز جلب کرد. این مسئله کارایی این محصول را به طرز قابل توجهی افزایش داد. استفاده از آن ها در مکان هایی که نیاز به شخصی سازی فضا دارند و حریم خصوصی محیط برای آن ها حائز اهمیت است، متداول شد. در نتیجه رفته رفته در همه جهان این شیشه ها را برای ساخت حمام، توالت و سایر فضاهای خصوصی به کار بردند. کاربران با استفاده از شیشه ساتینا دید محدودی به محیط بیرون دارند. مشاهده فضای داخلی این شیشه ها نیز میسر نخواهد بود.

کارایی اصلی شیشه های ساتینا - صنعت شیشه آریا

کارایی اصلی شیشه های ساتینا

شیشه ساتینا باعث می شود که حریم بصری فضا حفظ شود. به همین خاطر در بسیاری از شرکت های امروزی از این محصول برای ساخت دیواره های جانبی استفاده می کنند. این شیشه ها فضای کاری هر یک از کارمندان را خصوصی سازی می کند. این شیشه ها نور را به میزان کمی معکس می کنند و نقش موثری در ایجاد زیبایی در محیط ایفا خواهند کرد. کلیه این فاکتورها سبب افزایش کارایی این محصولات در صنعت دکوراسیون شدند.

در دنیای امروز از پرده ها و کرکره های متنوعی برای خصوصی سازی فضا استفاده می شود. اما برخی از افراد استفاده از این وسایل را نمی پسندند. چرا که با کاربرد آن ها نور طبیعی به محیط وارد نمی شود. اما شیشه های ساتینا در عین خصوصی سازی فضا، نور طبیعی را نیز وارد محیط می کنند که یک مزیت اساسی به شمار می رود. فرایند تولید این شیشه ها نیز به صورت کاملا تخصصی صورت می گیرد که بر کیفیت و کارایی این اقلام بیش از پیش می افزاید.

کارایی شیشه های ساتینا در صنعت ساختمان سازی

شیشه ساتینا در عرصه های ساختمان سازی به میزان قابل توجهی به کار برده می شوند. کارایی اصلی آن ها در عرصه ساخت و آماده سازی درب و پنجره های حمام است. از این محصولات در ساخت بالکن های نمای ساختمان ها نیز استفاده می شود. با استفاده از آن ها انواع درب های شیشه ای مخصوص فضاهای مختلف نیز آماده سازی شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرند. این شیشه ها در ساخت اکسسوری های ساختمانی نیز کارایی دارند.

در دنیای امروز انواع پارتیشن های اداری شیشه ای نیز با استفاده از پنل های شیشه ساتینا آماده سازی شده و در ساختمان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. تولید انواع لامپ های روشنایی و لوسترهای شیک نیز با استفاده از این شیشه ها متداول است. همچنین این محصولات در تولید شیشه های بین کابینتی که در عرصه دیزاین محیط آشپزخانه پر کاربرد شده اند، مورد استفاده قرار می گیرند. هر یک از آن ها در ساخت کمد و میز نیز کارایی دارند و به زیبایی هر چه بیشتر این محصولات کمک می کنند.

مزیت های مهم استفاده از شیشه های ساتینا - صنعت شیشه آریا

مزیت های مهم استفاده از شیشه های ساتینا

برخی از مهمترین مزایای استفاده از شیشه ساتینا را در زیر مشاهده می کنید:

  1. تار شدن نمای بصری محیط داخلی یکی از مهمترین مزیت های استفاده از این محصول به شمار می رود.
  2. با استفاده از این شیشه ها در محیط منزل دکوراسیونی مدرن و به روز در ساختمان شما به وجود می آید.
  3. کاهش میزان تابش نور خورشید نیز از دیگر مزایای استفاده از این پنل های شیشه ای به شمار می رود. در خانه هایی که نور گیری بیش از حدی دارند، استفاده از این شیشه ها حلال مشکلات خواهد بود.
  4. تمیز کردن این شیشه ها بسیار ساده است. ساختار آن ها بر خلاف شیشه های ساده و شفاف به سادگی آلوده و لک نمی شود و به این ترتیب نظافت آن ها نیز دیر به دیر انجام می گیرد. این مسئله کمک شایانی به بانوان خانه دار می کند؛ زیرا از هدر رفت زمان آن ها در زمینه نظافت و تمیز کاری محیط منزل کم می کند.
  5. دوام و ماندگاری بالای این محصولات نیز از مهمترین مشخصه های این شیشه ها به شمار می رود.
  6. شیشه ساتینا با طراحی نوآورانه ای تولید می شود و در دسترس مشتریان قرار می گیرد.
  7. این محصولات با قابلیت بازیافت وارد بازارهای فروش می شوند، به همین خاطر نیز بسیاری از مردم از آن ها استقبال به عمل آورده اند.
  8. افزایش ایمنی محیط با استفاده از این شیشه ها نیز توجه مشتریان را جلب می کند.

شیشه ساتینا در کنار مزایای مهمی که برای مصرف کنندگان به همراه می آورد، معایبی نیز دارد که چندی از آن ها را در این بخش مشاهده می کنید:

معایب استفاده از شیشه های ساتینا

  1. این شیشه ها با قابلیت برش ساخته نمی شوند. به همین خاطر پس از تولید این محصول به هیچ عنوان نمی توانید، آن ها را برش بزنید و ابعاد کوچکتری از آن ها را در دسترس داشته باشید. پس در حین سفارش این کالا در کارخانه اصلی باید به ابعاد ساخت این محصولات دقت کافی داشته باشید.
  2. این شیشه ها گاهی در برابر دمای بالا مقاومت اولیه خود را از دست می دهند و احتمال ترک خوردن آن ها بالا می رود. از این رو باید حین استفاده از این محصول به دمای محیط مجاور نیز دقت داشته باشید و این پارامتر مهم را کنترل کنید.

این شیشه ها با وجود این محدودیت ها همچنان نیز از استقبال بالایی در میان مشتریان برخوردار هستند و به فروش قابل توجهی دست یافته اند. انواع آن ها با مزایای مهمی خرید و فروش می شوند و این دو مسئله چندان ایرادی در ساختار آن ها به وجود نمی آورد.

دسته بندی شیشه های ساتینا -صنعت شیشه آریا

دسته بندی شیشه های ساتینا

شیشه ساتینا در دسته های مختلفی تولید و ارائه می شوند و مدل های متنوعی دارند. هر یک از مدل های این شیشه ها از ویژگی های به خصوصی برخوردار هستند. این ویژگی ها موجب رفع نیازهای مشتریان در عرصه های مختلف می شود. این محصولات از نظر قیمتی نیز با هم تفاوت دارند. برخی از مهمترین دسته بندی های این محصولات به شرح زیر می باشند:

  1. شیشه های سکوریتی ساتینا
  2. شیشه های لمینتی ساتینا
  3. انواع شیشه های دو جداره ساتینا

این شیشه ها به جز جنس از نظر ابعاد و ضخامت نیز دسته بندی هایی دارند. برخی از آن ها با ضخامت 4 میلی متر تولید شده اند و برخی نیز با حداکثر ضخامت یعنی 10 میلی متر تولید و ارائه می شوند. به جز ابعاد، تفاوت هایی در میان رنگ بندی شیشه ساتینا نیز وجود دارد که کاربرد این محصولات را متفاوت می کند. برخی از این محصولات در رنگ برنزی و برخی نیز در رنگ های سفید و دودی ارائه می شوند.

تعیین قیمت شیشه های ساتینا

شیشه ساتینا با قیمت و هزینه های به خصوصی ارائه می شود. هر یک از این محصولات بر اساس فاکتورهای مهمی قیمت گذاری شده و در دسترس مشتریان در سر تا سر کشور قرار می گیرند. قیمت آن ها در درجه اول به ضخامت این محصولات بستگی دارد. بدون شک شیشه ساتینا دو جدار با قیمت بیشتری نسبت به مدل های یک لایه ارائه می شود. همچنین رنگ بندی این محصولات نیز هزینه خرید آن ها را دگرگون می کند.

جمع بندی

در این مطالب در خصوص ویژگی ها و انواع مزایای استفاده از شیشه های ساتینا گفت و گو کردیم و برخی از مهمترین کاربردهای این محصولات را در عرصه های ساختمان سازی مورد بررسی قرار دادیم. این شیشه ها در میان پر متقاضی ترین پنل های مورد استفاده در عرصه های ساختمان سازی دسته بندی می شوند، به همین خاطر آشنایی با آن ها برای صنعتگران این عرصه خالی از لطف نیست. در کنار مزایای مهم، قیمت به صرفه این اقلام نیز سبب جلب توجه مشتریان در کشور ما شده است. این شیشه ها در مدل های متنوعی نیز به تولید می رسند.